Logo sl.boatexistence.com

Kako ozek je lahko hodnik?

Kazalo:

Kako ozek je lahko hodnik?
Kako ozek je lahko hodnik?

Video: Kako ozek je lahko hodnik?

Video: Kako ozek je lahko hodnik?
Video: Как проявляется ЖИРНАЯ ПЕЧЕНЬ НА КОЖЕ? 2024, Julij
Anonim

Uradna najmanjša širina hodnika po zakonu je 36 palcev ali 3 čevlje. To je zahteva, da se vaš hodnik v nujnih primerih šteje za brez nevarnosti. Priporočamo, da je vaš hodnik širši od treh metrov za optimalno udobje, na primer štiri čevlje (48 palcev).

Kaj je koda za širino hodnika?

Ko 10 ali več ljudi uporablja hodnike ali hodnike v zgradbah, kot so podjetja, cerkve ali šole, je zahtevana širina hodnika/hodnika 44 palcev širok (CCR, Oddelek 11B-403.5.1 Izjema 2.) Hodniki in hodniki, ki služijo obremenitvi manj kot 10 potnikov, ne smejo biti manjši od 36 palcev široki.

Kako tanki so lahko hodniki?

Kolikšna je najmanjša širina hodnika? Najmanjša širina hodnika je nastavljena na 36 palcev (91,44 cm), da je v skladu z zahtevami ADA.

Kolikšna je najmanjša širina hodnika?

V domu lahko vedno naredite vse bolje, kot je navedeno v kodi. Hodniki niso izjema. Nikoli ne bi zgradil hodnika, ki je širok le 36 centimetrov. Po mojem mnenju je minimalna širina 42 palcev.

Kateri je lahko najožji hodnik?

Za ozka območja Gradbeni predpisi zahtevajo, da je širina hodnika najmanj 900 mm. Na 'mečkah stiskanja', na primer, kjer je radiator, se lahko to zmanjša na 750 mm.

Priporočena: