Logo sl.boatexistence.com

Kdo je Farid v tekaču zmajev?

Kazalo:

Kdo je Farid v tekaču zmajev?
Kdo je Farid v tekaču zmajev?

Video: Kdo je Farid v tekaču zmajev?

Video: Kdo je Farid v tekaču zmajev?
Video: FILMUL JLP: Am Supravietuit 1.000 Zile In Minecraft Hardcore Si Asta S-a Intamplat 2024, Maj
Anonim

Farid . Amirjev voznik in prijatelj. Farid, nekdanji borec mudžahedina, je sprva oster in neprijazen. Toda postane dragocen in zvest prijatelj Amirju v Amirjevem iskanju, da bi našel in rešil Sohraba.

Kdo je Farid, kakšna je njegova služba, opišite njegov značaj ?

Farid je taksist, ki ima dve ženi in je imel 7 otrok. Mina je ubila dve hčerki, mu pokvarila eno nogo in mu odtrgala večino prstov z leve roke.

Kako Farid ravna z Amirjem?

Farid odklanja Amirja in mu pove, da je bil Amir vedno turist v Afganistanu, ker je bil način življenja, ki ga je poznal, večini Afganistancev tuj. Farid in Amir se ustavita v Džalalabadu, da prenočita v hiši Faridovega brata Wahida.

Kaj Farid pove Amirju?

Farid pove Amirju, da je Rahim Khan odšel, vendar je pustil beležko V svoji beležki Rahim Khan pravi, da je vedel vse, kar se je zgodilo s Hassanom. Čeprav je bilo to, kar je Amir naredil, narobe, je bil prestrog do sebe. Ve, da je Amir trpel zaradi tega, kako je Baba ravnal z njim, vendar je bil razlog.

Kaj Farid obtožuje Amirja?

Farid obtožuje Amirja, da se je vrnil v Afganistan, da bi prodal svojo zemljo in zaslužil. Wahid nima ničesar od tega. … Z nekaj spodbudami jim Amir pove, zakaj je v resnici v Afganistanu: da bi rešil Hazarskega dečka po imenu Sohrab. Farid se sramuje samega sebe.

Priporočena: