Logo sl.boatexistence.com

Kaj je balkon Julije?

Kazalo:

Kaj je balkon Julije?
Kaj je balkon Julije?

Video: Kaj je balkon Julije?

Video: Kaj je balkon Julije?
Video: Женщина вышла на свой балкон и закричала от ужаса! Что она там увидела? 2024, Maj
Anonim

Balkonet ali balkonet je arhitekturni izraz za opis lažnega balkona ali ograje na zunanji ravnini okenske odprtine, ki sega do tal in ima, ko je okno odprto, videz balkona. Pogoste so v Franciji, na Portugalskem, v Španiji in Italiji.

Kaj je namen balkona Juliette?

Julieta (ali Juliette), ki jo je zaslovel Shakespeare, izpopolnil jo je Sapphire, Juliet (ali Juliette) je specializiran balkon, ki se običajno uporablja za zaščito odprtin, kot so francoska vrata v zgornjem nadstropju stanovanjskega kompleksa.

Kakšna je razlika med balkonom in balkonom Julije?

Vrste. Tradicionalni m alteški balkon je lesen zaprt balkon, ki štrli iz stene. Nasprotno pa a Juliet balkon ne štrli iz stavbe. Običajno je del zgornjega nadstropja, z balustrado le spredaj, kot majhna loža.

Lahko stopiš na balkon Julije?

Balkona Juliet je pregrada, ki je nameščena za zaščito nekoga pred padcem iz francoskih vrat, ki se odpirajo navznoter, ki so nameščena na visoki ravni ali kjer je na zunanji strani padec več kot 60 cm. To ni balkon, na katerega bi lahko stopili, ampak prej ravna steklena pregrada čez zunanjo stran odprtine

Kaj so balkoni Juliette?

Balkon Juliet je tisti, ki ne stoji daleč od stene in nima platforme, na kateri bi stala. Najpogosteje so sestavljeni iz varnostne ograje ali balustrade na zunanji strani okenske ali vratne odprtine, ki je običajno na nivoju prvega nadstropja ali višje.

Priporočena: