Logo sl.boatexistence.com

Kaj je štiri splakovalnik?

Kazalo:

Kaj je štiri splakovalnik?
Kaj je štiri splakovalnik?

Video: Kaj je štiri splakovalnik?

Video: Kaj je štiri splakovalnik?
Video: Kajra Re | Full Song | Bunty Aur Babli | Aishwarya, Abhishek, Amitabh Bachchan | Shankar-Ehsaan-Loy 2024, Julij
Anonim

Štiri flush je žrebanje pokra ali nestandardna poker kombinacija, ki ji manjka ena karta, da bi bila polna izplakovalka. Štiri flush se nanašajo na prazno hvalisanje ali neuspešno blefiranje, štiri flusher pa je oseba, ki se prazna hvali ali blefira, ko drži štiri flush. Štiri flusher se lahko nanašajo tudi na welcherja, pikerja ali bahača.

Kaj pomeni štirikratni splakovalnik?

[fawr-fluhsh-er, fohr-] POKAŽI IPA. / ˈfɔrˌflʌʃ ər, ˈfoʊr- / FONETIČNO RESPELLING. samostalnik . oseba, ki daje lažne ali pretencialne trditve; blefer.

Kaj je splakovalnik moke?

Four-flusher je ameriški idiom, ki se je prvič pojavil na prelomu dvajsetega stoletja. V pokru je flush sestavljen iz kombinacije petih kart, ki so vse ene barve, štirikratni flusher je nekdo, ki poskuša podati kombinacijo, ki je sestavljena iz samo štirih kart ujemajoče se barve kot zmagovalna kombinacija.…

Kaj je splakovalnik?

Filtri . Mehanski del stranišča, ki povzroči, da se vsebina straniščne školjke izsesa v odtok.

Kaj pomeni nekoga poimenovati piker?

"Piker" je pejorativni slengovski izraz, ki se uporablja za opis poenostavljenih posameznikov, za katere naj bi imeli omejen vpliv na delovanje trga ali podjetja Posameznik je najverjetneje štejejo za pobiralca, če opravljajo manjše posle ali se ne pripravijo v celoti na trgovalni dan.

Priporočena: