Ali je gumb na srajci pritrjen?

Kazalo:

Ali je gumb na srajci pritrjen?
Ali je gumb na srajci pritrjen?

Video: Ali je gumb na srajci pritrjen?

Video: Ali je gumb na srajci pritrjen?
Video: Монтаж натяжного потолка. Все этапы Переделка хрущевки. от А до Я .# 33 2024, Oktober
Anonim

Svečane srajce ali srajce iz smokinga so majice z dolgimi rokavi, gumb s kratkim ovratnikom, namenjenim za nošenje z metuljčkom. Pogosto v kombinaciji z obleko, so to najbolj elegantne od vseh srajc v moških oblačilih in se le redko nosijo zunaj slavnostnih večerov s črno kravato.

Kakšna je razlika med srajco in gumbom?

Standardna srajca je tudi srajca z gumbi z dolgimi rokavi, vendar je ovratnik udobnejši stil za odlaganje. Velja za zelo vsestranski modni element za sodobne moške. Vendar pa je bila srajca prvotno zasnovana za poslovno nošenje kot polformalna možnost.

Ali srajce zapenjate gor ali dol?

Oba sta veljavna, toda razlika je v tem: Z gumbom je srajca, ki se zapne na sprednji del telesa do konca. Z gumbom navzdol je srajca, ki ima gumbe na ovratnikih, ki jih lahko, no, zapnete.

Ali je majica z gumbi srajca?

Srajca z gumbi se nanaša na vsako srajco, ki se zapne vse do spredaj. Srajca z gumbi pomeni katero koli srajco z gumbi z ovratnikom, ki se lahko zapne.

Kako se imenuje majica z gumbi?

A oblečna srajca, srajca z gumbi, srajca s sprednjim gumbom, srajca na gumb ali srajca na gumb je oblačilo z ovratnikom in odprtino po celotni dolžini na spredaj, ki se zapne z gumbi ali zatiči za srajco.

Priporočena: