Logo sl.boatexistence.com

Je catherine Tramell psihopat?

Kazalo:

Je catherine Tramell psihopat?
Je catherine Tramell psihopat?

Video: Je catherine Tramell psihopat?

Video: Je catherine Tramell psihopat?
Video: Невероятно тревожное убийство, стоящее за 1 Lunatic 1 Ice Pick... 2024, Maj
Anonim

Glass še naprej opisuje Tramella kot "narcističnega" in "patološkega lažnivca". Različni liki v Basic Instinct 2 jo opisujejo kot psihopata z narcistično osebnostno motnjo.

Ali je Catherine Tramell ljubila Nicka Currana?

Očarala je detektiva Nicka Currana (Michael Douglas), ki je preiskoval primer, in "dokazala" svojo nedolžnost, saj se je izkazalo, da je navidezni morilec Curranova psihologinja in ljubimka doktorica Elisabeth 'Beth'. Garner (Jeanne Tripplehorn), za katero se je razkrilo, da je Tramellova ljubimka na fakulteti, …

Je bila Beth nedolžna Osnovni instinkt?

Vendar po Bethovi smrti dokazi, najdeni v njeni hiši, pripeljejo do tega, da občinstvo verjame, da je morilec ona. Vendar je bila Beth resnično nedolžna in ves čas je bil vse to maščevalni načrt Catherine Tramell. Catherine se je želela maščevati, saj jo je Beth zapustila kljub temu, da je bila njena ljubimka.

Koliko je stara Catherine Tramell v Basic Instinct?

V Basic Instinct se je Catherine Tramell rodila leta 1960. V Basic Instinct 2 se zdi, da je leto ponovno povezano na 1968, saj je na uradni spletni strani filma leta 2006 njena starost navedla 38.

Kaj je narobe s Catherine Tramell?

V Basic Instinct 2 dr. Michael Glass diagnosticira Tramella, da ima "odvisnost od tveganja". Pojasni: "V sebi verjamem, da niha med občutkom božje vsemogočnosti in občutkom, da preprosto ne obstaja, kar je seveda nevzdržno.

Priporočena: