Logo sl.boatexistence.com

Zakaj je Corrine umrla v neznancu?

Kazalo:

Zakaj je Corrine umrla v neznancu?
Zakaj je Corrine umrla v neznancu?

Video: Zakaj je Corrine umrla v neznancu?

Video: Zakaj je Corrine umrla v neznancu?
Video: 10 лет жизни жены масаи Стефани при простейших обстоятельствах 2024, Maj
Anonim

Oba dogodka sta se zgodila zaradi neznanca razkritja lažne skrivnosti nosečnosti Adamu, zaradi česar je Corrine mislila, da je Tripp na njej kopal umazanijo, na kar se je maščevala z besedami zmanjkalo mu je časa, da bi vrnil denar, izgubljen v nogometnem klubu. To je na koncu povzročilo njeno smrt.

Zakaj je Corinne lažno predstavljala nosečnost Neznanka?

Na začetku serije je ponaredila nosečnost kot način, da bi Adama obdržala na sliki, saj jo je skrbelo, da jo bo za vedno zapustil..

Zakaj je Karin lažnila nosečnost?

Ko se je enkrat pogovarjala z njim, mu je tudi povedala, kako je njena prijateljica Suzanne Hope rada bila noseča in je zato s prijateljicami lažno predstavljala nosečnost. Torej je razlog lahko eden od obeh, čeprav to ni nikoli razkrito.

Kam je šla Corrine v Neznancu?

Izkazalo se je, da Corrine niso našli in ni odgovorila na nobeno sporočilo, ker je bila ubita pred začetkom serije – in je bila pokopana v bližnjem gozduNjeno smrt je prizadel Tripp (Shaun Dooley), Pricein sosed in družinski prijatelj.

Kdo je ubil Trippa v Neznancu?

11 KAKO JE KATZ Ustrelil TRIPP, ČE JE ŽE BIL V PRIPORU? V zadnji epizodi se Adam sooči s svojim sosedom Trippom sredi gozda, ki stoji nad Corrineinim pokopališčem. Ko Tripp prizna, da jo je ubil, Adama premagata žalost in bes in ga ustreli s Katzovo pištolo.

Priporočena: