Logo sl.boatexistence.com

Kje je corrine v neznancu?

Kazalo:

Kje je corrine v neznancu?
Kje je corrine v neznancu?

Video: Kje je corrine v neznancu?

Video: Kje je corrine v neznancu?
Video: 10 лет жизни жены масаи Стефани при простейших обстоятельствах 2024, Julij
Anonim

Ugotovimo, da je Corrine ubil Tripp. Na koncu Netflixovega Neznanca končno ugotovimo, kaj se zgodi s Corrine v Neznancu. Corrine, ki izgine na koncu prve epizode, potem ko se je z Adamom spopadla zaradi njene lažne nosečnosti, je umoril nihče drug kot Tripp, Priceov sosed.

Kaj se je zgodilo Corrine na neznancu?

Na koncu serije se razkrije, da Corinne ni umrla tako, kot je sanjal Adam. Dejansko jo je umoril Adamov prijatelj Doug Tripp (Shaun Dooley), da bi preprečil, da bi razkrila eno od njegovih skrivnosti. Corinne je izvedela, da je Doug ukradel denar njihovemu lokalnemu nogometnemu klubu, da bi preživljal svojo družino.

Zakaj je Corrine utajila nosečnost pri neznancu?

Na začetku serije je ponaredila nosečnost kot način, da bi Adama obdržala na sliki, saj jo je skrbelo, da jo bo za vedno zapustil..

Kaj je bila Corinnina skrivnost v neznancu?

Dervla Kirwan kot Corinne Price, žena Adama Pricea, mati Ryana in Thomasa Pricea. Corinne je imela skrivnost, ki jo je neznanec povedal njenemu možu. Ponaredila je nosečnost, kar je Adam dodatno raziskal.

Je bila Corinne noseča v neznancu?

Zgodaj se razkrije in tudi sama Corinne , da je zares ponaredila svojo nosečnost. … Ko se je enkrat pogovarjala z njim, mu je tudi povedala, kako je njena prijateljica Suzanne Hope rada noseča in je zato s prijateljicami lažno predstavljala nosečnost.

Priporočena: