Logo sl.boatexistence.com

Ali je Martin ubil Corrine?

Kazalo:

Ali je Martin ubil Corrine?
Ali je Martin ubil Corrine?

Video: Ali je Martin ubil Corrine?

Video: Ali je Martin ubil Corrine?
Video: 10 лет жизни жены масаи Стефани при простейших обстоятельствах 2024, Julij
Anonim

Ugotovimo, da je Corrine umoril Tripp Na koncu Netflixove oddaje Neznanec končno ugotovimo, kaj se zgodi s Corrine v Neznancu. Corrine, ki izgine na koncu prve epizode, potem ko se je z Adamom spopadla zaradi njene lažne nosečnosti, je umoril nihče drug kot Tripp, Priceov sosed.

Zakaj je Corrine utajila nosečnost pri neznancu?

Na začetku serije je ponaredila nosečnost kot način, da bi Adama obdržala na sliki, saj jo je skrbelo, da jo bo za vedno zapustil..

Kdo je morilec v neznancu?

Izve, da je neznanka Christine Killane, hči njegove stranke Martin Killane (Stephen Rea), znan tudi kot moški, ki je pred leti umoril svojo ženo in jo zadržal v vreča za telo v stenah (joj).

Ali se je neznanec rodil deček?

zamenjava spolov

V knjigi se Tujec na koncu razkrije, da je moški po imenu Chris Taylor, ki ga je travmatiziralo razkritje, da je moški, ki je vzgojil on pravzaprav ni bil njegov biološki oče, Chris se je posvetil razkrivanju skrivnosti drugih in jih kaznoval za njihovo prevaro.

Kdo je oče tujcev?

Na koncu 7. epizode smo izvedeli, da je neznanec hči Martina Killanea (Stephen Rea), nekdanjega policijskega detektiva, ki pomaga Adamu Priceu (Richard Armitage).) najti njegovo ženo.

Priporočena: