Logo sl.boatexistence.com

Koliko je graham zapustil rhona?

Kazalo:

Koliko je graham zapustil rhona?
Koliko je graham zapustil rhona?

Video: Koliko je graham zapustil rhona?

Video: Koliko je graham zapustil rhona?
Video: Грэхем Хилл: Почему я стал вегетарианцем на будние дни. 2024, Maj
Anonim

Sprva je Rhona ponudila £ 500.000, vendar je Moira rekla, da je bilo ocenjeno na 1 milijon funtov. Kljub dejstvu, da gledalcem nikoli niso povedali natančnega zneska, ki ga je Rhona prejela v oporoki, so bili popolnoma osupli, ko je lik ponudil nakup zelo iskane kmetije, ne da bi potrdil celotno ceno.

Koliko je Rhona dobila od Grahama?

Medtem je bila Rhonina edina skrb nakup ljubljene kmetije in odšla je k Moiri Dingle, da bi se dogovorila. Sprva je Rhona ponudila do £500, 000, vendar je Moira izjavila, da je ocenjena na milijon funtov.

Kdo je ubil Emmerdalea Grahama?

Identiteta Grahamovega morilca je bila razkrita čisto na koncu četrtkove epizode, 23. januarja. Pierce Harris – ki je bil nazadnje viden leta 2017, ko je bil obsojen na zaporno kazen zaradi posilstva Rhone – je bil opažen, kako je usodno napadel Grahama tako, da ga je udaril po glavi s polenom.

Ali je Rhona zapustila Emmerdale?

Pozneje je bilo razkrito, da se je v njeni odsotnosti Rhona poročila in ločila. Rhona je zaključila pogodbo in odšla, vendar se je vrnila, ko je Paddy moral skrbeti za Aarona, po njegovem poskusu samomora.

Je Zak Dingle za vedno zapustil Emmerdale?

Eden izmed Emmerdaleovih najstarejših in najbolj priljubljenih likov Zak Dingle se vrača na naše zaslone. 66-letni igralec Steve Halliwell si je lani vzel daljši odmor, potem ko je lik igral od leta 1994. Zaradi Zakovega lika so se oboževalci Emmerdale v trenutku zaljubili v njegove intenzivne zgodbe skozi celotno serijo.

Priporočena: