Logo sl.boatexistence.com

Zakaj je zira umrla?

Kazalo:

Zakaj je zira umrla?
Zakaj je zira umrla?

Video: Zakaj je zira umrla?

Video: Zakaj je zira umrla?
Video: Специи. Кумин или зира. Применение, полезные свойства зиры / Cumin (zira) / ENG SUB 2024, Maj
Anonim

Dogodki prejšnjega filma so kasneje razloženi v jamski sliki, ki pravi, da je med bivanjem Levje straže pri drevesu življenja Zira napadla dežele ponosa, samo da jo je njen ponos izdal na koncu, kar je povzročilo njeno smrt.

Ali je Zira res umrla?

Zira je očitno padla nazaj, tako da mislim, da ni šlo za takojšnjo smrt, vendar je bil udarec dovolj, da jo je poškodoval, hitrost poplave pa jo je dezorientirala, medtem ko so jo hlodi držali pod, dona koncu se je utopila.

Zakaj je bila Zira izgnana iz Pridelands?

Zaradi Zirine izdaje je izgnal njo, njeno družino in tiste levinje, ki so bile še vedno zveste Scarju, pri čemer je opozoril, da jih bo kazen za vrnitev stala življenja.

Zakaj je Zira opraskala Kovuja?

Po žalovanju za Nuko je Zira jezno obtožila Kovuja za Nukino smrt in ga opraskala po obrazu, pri čemer je na njegovem levem očesu pustila brazgotino, kot pri Scarju. Zira jezno obtoži Kovuja, da je izdal svoj ponos in Scar, ker ni storil ničesar, da bi ubil Simbo.

S kom je Scar imel otroka?

Kovu naj bi bil najmlajši sin Zira, ki je tesen sledilec Scarja; njegova dva starejša brata in sestre sta Nuka in Vitani. Očitno se je rodil v nekem trenutku v času Scarjeve vladavine, saj ga je Scar ročno izbral za svojega naslednika.

Priporočena: