Logo sl.boatexistence.com

Ali daš napitnino za pločnik?

Kazalo:

Ali daš napitnino za pločnik?
Ali daš napitnino za pločnik?

Video: Ali daš napitnino za pločnik?

Video: Ali daš napitnino za pločnik?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Maj
Anonim

Pred kratkim se je zaskrbljena stranka Chick-fil-A oglasila v temi blagovne znamke Subreddit in vprašala, ali naj bi stranke dajale nasvete zaposlenim v hitri hrani, ki so dostavljali njihova naročila za prevzem na ulici. Zdi se, da je širok odgovor, da Chick-fil-A svojim delavcem ne dovoljuje sprejemanja napitnine.

Ali bi moral dati napitnino Chick-fil-A ob robu?

Nasvetov ne smemo sprejemati, ker je v nasprotju s politiko. Ne bi bilo pošteno, da tisti, ki strežemo hrano, sprejemamo napitnine, ker nismo edini odgovorni za hrano. Tu so kuharji, tisti, ki hrano zapakirajo ali razporedijo po pladnju.

Ali lahko namigujete v aplikaciji Chick-fil-A?

( Dajanje napitnine vašemu vozniku je neobvezno, čeprav bo prejel 100 % tistega, kar določite v delu "napitnine" vašega naročila.) Naročanje je enostavno prek aplikacije Chick-fil-A, to vam bodo povedali tisti, ki jo že nekaj let uporabljajo (vključno z mano!).

Ali dajete napitnino za prevoz ob avtomobilu?

Če je to mesto, kjer se pogosto ali se nameravate vrniti, morate vsekakor napitnino." Spletno mesto Mental Floss citira strokovnjake za bonton na inštitutu Emily Post: napitnina za naročilo za prevzem je vložena pod " brez obveznosti,” z 10-odstotnim doplačilom za velika naročila ali storitev ob robu.

Ali delavci ob cesti dobijo napitnine?

Njihovi zaposleni so dobro plačani, da dajo vaša živila v vaše vozilo; napitnina ni potrebna.

Priporočena: