Logo sl.boatexistence.com

Kaj je bilo rečeno zidanu pred udarcem z glavo?

Kazalo:

Kaj je bilo rečeno zidanu pred udarcem z glavo?
Kaj je bilo rečeno zidanu pred udarcem z glavo?

Video: Kaj je bilo rečeno zidanu pred udarcem z glavo?

Video: Kaj je bilo rečeno zidanu pred udarcem z glavo?
Video: ЭТО ЖЕ CRYSIS 1 2024, Maj
Anonim

Nogomet: Marco Materazzi končno razkrije, kaj je bilo rečeno nekaj trenutkov pred udarcem z glavo Zinedina Zidana. … Takratna poročila kažejo, da je Italijan izzval Zidana s komentarjem o njegovi materi, vendar je Materazzi to zanikal, češ da je njegova mati umrla, ko je bil mlad.

Kaj je Materazzi rekel Zidanu?

"Po tretjem spopadu sem se namrščil, on pa je odvrnil: 'Pozneje ti dam srajco'. Odgovoril sem, da bi raje imel njegovo sestro kot njegovo srajco." Gre torej za Materazzijeve besede, zaradi katerih je Zidane videl rdeče, ko je ves svet opazoval vsak njegov korak.

Kdo je Zidanov oče?

Je najmlajši od petih bratov in sester. Zidane je musliman alžirskega kabilskega porekla. Njegova starša, Smaïl in Malika, sta emigrirala v Pariz iz vasi Aguemoune v beberbersko govoreči regiji Kabylie v severni Alžiriji leta 1953 pred začetkom alžirske vojne..

Kaj je Zidane rekel pred udarcem z glavo?

Nogomet: Marco Materazzi končno razkrije, kaj je bilo rečeno nekaj trenutkov pred udarcem z glavo Zinedina Zidana. … Takratna poročila kažejo, da je Italijan sprovociral Zidana s komentarjem o njegovi materi, vendar je Materazzi to zanikal, rekoč, da je njegova mati umrla, ko je bil mlad

Zakaj je bil Zidane izključen?

Tekma je bila večinoma obkrožena okoli Francoza Zinedina Zidana in Italijana Marca Materazzija: to je bila zadnja tekma za prvega za Francijo, oba sta bila strelca v finalu, v podaljšku pa sta se zapletla tudi v incident, ki je pripeljal do Zidane izključuje potem, ko je z glavo udaril Materazzija

Priporočena: