S kom se konča lucy heartfilia?

Kazalo:

S kom se konča lucy heartfilia?
S kom se konča lucy heartfilia?

Video: S kom se konča lucy heartfilia?

Video: S kom se konča lucy heartfilia?
Video: What if you can use 100% of your brain capacity. | LUCY 2024, September
Anonim

Lucy (Heartfilia) Dragneel je čarovnica nebesnega duha Fairy Tail in mati Nashi, Liddan, Layla, Jude in trojčkov, Igneel, Mavis in Luna. Poročena je z Natsu Dragneel in je dosegla razred S v Fairy Tail.

Ali bosta Natsu in Lucy končala skupaj?

Natsu in Lucy tvorita ekipo Natsu in Lucy imata enega najtesnejših odnosov med člani Fairy Tail, njuna globoka vez izhaja iz dejstva, da je bil Natsu tisti, ki je bil odgovoren za to, da se je Lucy pridružila cehu. Na koncu sta ustanovila ekipo in sta postala partnerja skupaj s Happyjem, ki skupaj opravljata službe.

Ali ima Natsu čustva do Lucy?

Predstavljal sem si trikotno razmerje med Natsujem, Lisanno in Lucy.… Fairy Tail se je ustavil na pretresu, ko je Natsu svojo ekipo odpeljal na legendarno misijo, in to je storil, ne da bi nikoli priznal. Za trenutek je zadnje poglavje pripravilo Natsu, da prizna svojo ljubezen do Lucy, toda nežni trenutek se nikoli ni izkazal

Kdaj je Natsu začel všeč Lucy?

Epizoda 122:

Lok otoka Tenrou na splošno je bil velik korak za NaLujevo razmerje, zlasti na Natsujevem del kot takrat, ko je (kot so mnogi od nas ugibali) prvič spoznal, da je zaljubljen v Lucy.

Katera epizoda Natsu pove Lucy, da jo ljubi?

Posebna zahteva: Pazi na fanta, ki ti je všeč! je 50. epizoda animeja Fairy Tail. Težave se začnejo za Fairy Tail, potem ko Juvia sprosti napačen napoj "strasti" za Greya, ki se po nesreči razširi na druge člane. Medtem ima Lucy težave s fantom: Natsu jo ima rad! … Ali pa?

Priporočena: