Logo sl.boatexistence.com

Kaj je odskočna deska?

Kazalo:

Kaj je odskočna deska?
Kaj je odskočna deska?

Video: Kaj je odskočna deska?

Video: Kaj je odskočna deska?
Video: Аскер Кушу - Как же ты могла | Премьера трека 2018 2024, Maj
Anonim

Stočnice ali stopničke so nizi kamnov, razporejenih tako, da tvorijo preprost most ali nasip, ki omogoča pešcu prečkanje naravnega vodotoka, kot je reka; ali vodni objekt na vrtu, kjer je dovoljeno, da voda teče med kamnitimi stopnicami. Za razliko od drugih mostov nimajo razponov.

Kaj pomeni besedna zveza stepping stone?

1: kamen, na katerega je treba stopiti (kot pri prečkanju potoka) 2: nekaj, kar pomaga pri napredovanju ali napredovanju korak- kamen do uspeha.

Zakaj uporabljamo odskočne kamne?

Zagotovite gladko stopnišče . Ali imate zadnja ali stranska vrata brez ustreznega prehoda? Stopnice zagotavljajo gladko površino na vrhu skal, lubja ali trave.

Kaj je odskočna deska?

Odskočna deska je prehod na začasno, prilagodljivo vlogo Običajno gre za svobodno delo, pogodbo ali delo s krajšim delovnim časom. … Če imate veliko idej, ki vas zanimajo, vam ta vrsta položaja daje priložnost, da 'preizkusite stvari', preden se zavežete naslednji veliki karierni vlogi.

Kako dolgo bi moral ostati na delovnem mestu?

Kaj če odidete, preden se konča vaše prvo leto? Čeprav je na prvi zaposlitvi najmanj eno leto običajno predlagani minimum, ne pozabite, da to ni konkretno pravilo. Včasih se lahko – in bi morali – premakniti k boljšim priložnostim.

Priporočena: