Logo sl.boatexistence.com

Bi zaprti ali zaprti?

Kazalo:

Bi zaprti ali zaprti?
Bi zaprti ali zaprti?

Video: Bi zaprti ali zaprti?

Video: Bi zaprti ali zaprti?
Video: Я Не Верил, Но От Тли и Муравьев Помогло Сразу, Прямо На Глазах / Топ 5 Способа Проверенных ! 2024, Maj
Anonim

Kot pridevnik blizu pomeni blizu. Na primer: stala je blizu izhoda, da bi jo bilo enostavno oditi na koncu koncerta. … Zaprt je pridevnik, ki pomeni ne odprt.

Ali zaprete ali zaprete vrata?

Če zaprete /kləʊz/ nekaj, kot so vrata, jih premaknete tako, da pokrijejo ali zapolnijo luknjo ali vrzel. … Lahko tudi rečete, da zaprete nekaj, kot so vrata. Ni razlike v pomenu. Pretekli čas in pretekli deležnik zaprtega sta zaprta.

Kakšen je pravilen način za zapiranje vrat?

Potisnite ročaj navzdol ali zavrtite gumb, da se vrti v smeri urinega kazalca Popolni obseg vrtenja bo pustil ročaj v navpičnem položaju. V navpičnem položaju se zapah popolnoma umakne v vrata. Obrnite gumbe na vratih samo toliko, kolikor vam to dopušča zapestje oziroma dokler se zapah na vratih ne umakne.

Kaj pomeni zapri vrata?

onemogočiti, da bi se nekaj zgodilo, zlasti načrt ali rešitev problema: obstaja bojazen, da bi ta zadnja poteza morda zaprla vrata mirni rešitvi. Zavrnitev in zavrnitev.

Kaj sta dva pomena za blizu?

Zapreti je zapreti nekaj ali končati nekaj. Lahko zaprete vrata, zaprete usta ali celo sklenete posel. Ta vsestranska beseda običajno pomeni "konec" ali "blizu". Ko je trgovina zaprta, ne morete vstopiti: vrata so zaprta in zaklenjena.

Priporočena: