Logo sl.boatexistence.com

Kdo je prvi priznal naruto?

Kazalo:

Kdo je prvi priznal naruto?
Kdo je prvi priznal naruto?

Video: Kdo je prvi priznal naruto?

Video: Kdo je prvi priznal naruto?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Maj
Anonim

TL; DR Hinata je bila prva oseba, ki je dejansko PRIZNALA Narutu. Iruka je bila prva, ki je Narutu povedala, da ga priznava.

Katera epizoda je Naruto prepoznana?

"Heroj skritega lista" (木ノ葉の英雄, Konoha no Eiyū) je epizoda 175 animeja Naruto: Shippūden..

Je Sasuke prvi sprejel Naruto?

14 Sasuke je veljal za Naruto za svojega prvega prijatelja Njegov brat je bil najbližje prijatelju, ki ga je imel, vendar je to uničil, ko je uničil njihova življenja. Po tem se Sasuke ni obremenjeval z druženjem. … Čeprav tega ni hotel priznati, je Naruto postal prva oseba, za katero je skrbel, odkar je izgubil družino; njegov prvi prijatelj.

Zakaj je Ramen sprejel Naruto?

Razlog za to je zaradi pomembnosti Naruta Uzumakija za Konoho, s standardnimi strankami, ki hrepenijo po narutu vsakič, ko pridejo novice o Narutu, in s šinobiji, ki upajo, da bo prehranjevanje v Ichiraku Ramen prinesi jim enak uspeh pri naslednji misiji, kot je Naruto vedno imel pri svoji.

Kdo je bil Narutov prvi mentor?

Naruto s svojim mentorjem in botrom, Jiraiya Nedvomno eden najtesnejših odnosov, ki jih je imel Naruto, je Jiraiya posredno igral vlogo v njegovem življenju, še preden se je rodil, saj je bil mentor tako Minatu kot Nagatu, ker je bilo napovedano, da bo študent pod njim usojen do veličine.

Priporočena: