Logo sl.boatexistence.com

Kje je bila arya, ko je ubila nočnega kralja?

Kazalo:

Kje je bila arya, ko je ubila nočnega kralja?
Kje je bila arya, ko je ubila nočnega kralja?

Video: Kje je bila arya, ko je ubila nočnega kralja?

Video: Kje je bila arya, ko je ubila nočnega kralja?
Video: Найдена гробница Александра Македонского 2024, Julij
Anonim

Pozneje v 7. sezoni se Arya ponovno združi z Branom pod drevesom Weirwood, kar je točno mesto, kjer kasneje ubije Nočnega kralja, on pa ji izroči valirja jekleno bodalo, ki je bilo nekoč uporabljeno v poskusu atentata nanj.

Kje se je skrivala Arya, preden je ubila Nočnega kralja?

Šov-runnerja David Benioff in DB Weiss, po svoji zaslugi, nas opozarjata na Aryine kvazi-nadnaravne sposobnosti, ko se skriva pred močki v knjižnici (kar je očitno super -utihnil, ker kakšna je možnost, da bi slišali, kako se boj odvija dobesedno v sosednjih sobah?).

Od kod je skočila Arya Stark?

V različici scene, ki smo jo videli na zaslonu, ni nobenega znaka, da bi Arya skočila s katerega koli telesa. Prišla je iz teme za Nočnim kraljem, on pa se je v zadnji sekundi obrnil in jo zgrabil za grlo.

Kako je Arya prišla od nikoder?

Razlog, zakaj se je Arya lahko pojavila od nikoder in ubila Nočnega kralja, je bil v tem, da se je lahko preoblekla v svet in napeljala vse Bele sprehajalce v vero da je bila del njihove vojske.

Kako to, da je Arya ubila nočnega kralja?

Arya je bila očitno pozorna, saj je v vrhuncu epizode, prav ko je bil Nočni kralj tik pred tem, da bi ubil popolnoma ravnodušnega Brana Starka, Arya od nikoder napadla nanj in ga zabodla s svojim zaupljivim bodalom iz valirskega jekla.

Priporočena: