Logo sl.boatexistence.com

Ali naj bo puran med peko pokrit?

Kazalo:

Ali naj bo puran med peko pokrit?
Ali naj bo puran med peko pokrit?

Video: Ali naj bo puran med peko pokrit?

Video: Ali naj bo puran med peko pokrit?
Video: Работа с крупноформатной плиткой. Оборудование. Бесшовная укладка. Клей. 2024, Maj
Anonim

Da bi dosegli to ravnovesje, je idealno, da ptica preživi čas tako pokrita kot nepokrita: priporočamo pokrijte ptico večino časa kuhanja, da preprečite, da bi se posušila ven, nato odstranite pokrov za zadnjih 30 minut ali tako, da koža postane hrustljava.

Ali je bolje kuhati purana pokritega ali nepokritega?

V: Ali naj ptico pečem pokrito ali nepokrito? O: The Butterball folks priporočajo kuhanje purana odkritega v ponvi. … Če na prsi položite folijo, jo odstranite približno 30-45 minut preden je puran pečen, da se prsi porjavijo.

Ali naj pečete purana s pokrovom?

Purana hranite s pokrovom med pekoPurana ni treba namastiti, da zagotovimo, da bodo prsi enakomerno rjave. Pekač med pečenjem kroži sok iz mesa. Če pustite posodo pokrito, boste ves čas kuhanja ohranili enakomerno temperaturo kuhanja.

Kako preprečite, da se puran pri pečenju izsuši?

"Pri pečenju cele ptice je ključno, da skuhate krače, daljše od prsi," pravi Tommy. "Ko so prsi kuhani, odstranite noge in jih dajte nazaj v pečico. To ustavi izsušitev prsi. "

Kdaj dati folijo na purana?

Šotranje purana – Na začetku lahko šotor iz aluminijaste folije ohlapno položite na prsi purana prve 1 do 1-1/2 ure, nato pa ga odstranite, da se porjavi. Ali pa lahko čez purana postavite šotor iz folije ko je puran dosegel želeno zlato rjavo

Priporočena: