Logo sl.boatexistence.com

Kateri besedi utrujenost ne ustreza?

Kazalo:

Kateri besedi utrujenost ne ustreza?
Kateri besedi utrujenost ne ustreza?

Video: Kateri besedi utrujenost ne ustreza?

Video: Kateri besedi utrujenost ne ustreza?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Maj
Anonim

Beseda, ki ni podobna po pomenu, da se razlikuje, bo nekaj, kar ni povezano s pomenom. Utrujen je sinonim za utrujen. Pomeni zelo malo energije. Opažamo, da ima enak pomen kot utrujenost in zato možnost ' a' ni pravilen odgovor.

Na kaj se nanaša beseda utrujen?

1: izčrpan v moči, vzdržljivosti, moči ali svežini. 2: izražanje ali značilnost utrujenosti znak utrujenosti. 3: izčrpanost potrpljenja, strpnosti ali užitka - uporaba z ali se je kmalu naveličalo čakanja.

Katera beseda je utrujena?

glagol (uporabljeno s predmetom ali brez), utrujen, utrujen.narediti ali se utruditi; utrujenost ali utrujenost: dolge ure dela so me utrudile. narediti ali postati nepotrpežljiv ali nezadovoljen z nečim ali zaradi nečesa preveč (pogosto temu sledi od): dolga vožnja nas je naveličala puščavske pokrajine.

Kaj je koren besede utrujenost?

Weary izvira iz staroangleške besede werig, kar pomeni "utrujen." Lahko tudi opiše, da si izredno dolgčas in si od nečesa naveličana, na primer na dolgi vožnji bi se morda naveličal očetovega pevskega glasu.

Kaj je sinonim in antonim za utrujen?

wearyapridevnik. Sopomenke: utrujen, utrujen, izčrpan, izčrpan, utrujen, oslabljen, utrujen, izčrpan, omedlevica. Protipomenke: svež, strog, rekrutiran, prenovljen, srčen.

Priporočena: