Logo sl.boatexistence.com

Ali je Islandija najvarnejša država?

Kazalo:

Ali je Islandija najvarnejša država?
Ali je Islandija najvarnejša država?

Video: Ali je Islandija najvarnejša država?

Video: Ali je Islandija najvarnejša država?
Video: Что такое КУБА СЕГОДНЯ? 🇨🇺 2024, Junij
Anonim

Global Finance Magazine je otok uvrstil med 'najvarnejšo državo na svetu za leto 2019' Islandija je zasedla prvo mesto revije zaradi nizke stopnje kriminala in nizke stopnje umorov na prebivalca. … Islandija je bila razglašena tudi za najvarnejšo državo na svetu v letu 2018.

Katera je najvarnejša država na svetu?

  • 1/ Danska. Ta skandinavska država na splošno velja za eno najvarnejših držav na svetu. …
  • 2/ Islandija. Islandija je na vrhu svetovnega indeksa miru, ki države razvršča glede na varnost in zaščito, nenehne konflikte in militarizacijo. …
  • 3/ Kanada. …
  • 4/ Japonska. …
  • 5/ Singapur.

Zakaj je stopnja kriminala na Islandiji tako nizka?

Ugotovljeno je bilo, da je nizka stopnja kriminala na Islandiji v veliki meri posledica kulture nenasilja na sami Islandiji, pa tudi skoraj homogene populacije in drugih edinstvenih dejavnikov.

Ali je Islandija varna država za obisk?

Islandija je najvarnejša država na svetu 2020 Global Finance Magazine je Islandijo uvrstila med najvarnejšo državo na svetu za leto 2019 zaradi nizke stopnje kriminala in nizkega tveganja na življenje. Kar zadeva potovanja, je bila Islandija pred kratkim imenovana za eno najvarnejših držav za obisk leta 2020.

Koliko umorov na Islandiji na leto?

Stopnja umorov na Islandiji se je med letoma 2010 in 2019 razlikovala od približno 0,3 umorov na 100.000 prebivalcev2019 do 0,9 v letu 2011.

Priporočena: