Logo sl.boatexistence.com

Kako aktivirati pvr funkcionalnost?

Kazalo:

Kako aktivirati pvr funkcionalnost?
Kako aktivirati pvr funkcionalnost?

Video: Kako aktivirati pvr funkcionalnost?

Video: Kako aktivirati pvr funkcionalnost?
Video: Kodibalkan Tutorial 2024, Maj
Anonim

Kako aktivirati žični HD sprejemnik ali PVR

  1. Ko vidite zaslon za aktiviranje Fibe TV, pritisnite IZBIRI, da začnete aktivacijo.
  2. Izberite želeni jezik.
  3. Izberite Aktiviraj. …
  4. Če popravljate PVR, pritisnite IZBIRI, da znova zaženete HD PVR. …
  5. Če imate HD PVR, se zdaj znova zažene.

Kako popravim svojo funkcijo DStv PVR?

Če je bila funkcija pvr na tem pvr-ju že na voljo, prosimo, izklopite dekoder na vtiču in počakajte 10 sekund ter ga ponovno vklopite. Če ta napaka ni odpravljena ali če je ta račun nov ali je bil nedavno aktiviran, za nadaljnjo pomoč se obrnite na klicni center DStv.

Kako nastavim DStv PVR?

Priključite RF kabel na priključek RF OUT na PVR in nato na TV Link. Povežite TV Link z RF vhodom na vašem televizorju. Glejte 3 na zgornji sliki. Priključite avdio/video kabel na video in spremenljive avdio izhode PVR in nato na video in avdio vhode na vašem televizorju.

Kaj je funkcija PVR na DStv?

Naši osebni videorekorder (PVR) dekoderji omogočajo gledalcem večji nadzor nad njihovo izkušnjo gledanja. Z naslednjimi vznemirljivimi funkcijami: Posnemite 150 ur standardne televizije ali 50 ur HD TV. Oglejte si enega, snemajte enega hkrati. Začasno ustavite TV-programe v živo za največ dve uri.

Kako ponastavim svoj DStv PVR?

Pritisnite modri "gumb DStv" na daljinskem upravljalniku. Nato s puščico desno na daljinskem upravljalniku pojdite na »Nastavitve«. S puščico navzdol pojdite na "Sistemske nastavitve". S puščico navzdol se pomaknite navzdol do izberite »Ponastavitev na tovarniške nastavitve« in pritisnite »OK« na daljinskem upravljalniku.

Priporočena: