Logo sl.boatexistence.com

Ali je msme registracija za trgovce?

Kazalo:

Ali je msme registracija za trgovce?
Ali je msme registracija za trgovce?

Video: Ali je msme registracija za trgovce?

Video: Ali je msme registracija za trgovce?
Video: ОЧИСТИТЕ ПЕЧЕНЬ, И ВАША КОЖА БУДЕТ ИДЕАЛЬНОЙ! 2024, Julij
Anonim

NEW DELHI: Nekaj dni po tem, ko je vlada objavila, da bo trgovina na debelo in drobno v pristojnosti mikro, malih in srednjih podjetij, je Reserve Bank of India (RBI) pisala bankam, da so trgovci na debelo in drobno zdaj dovoljeno registrirati na portalu za registracijo Udyam in biti razvrščeno kot …

Ali trgovci spadajo pod MSME?

Ali se lahko trgovske družbe registrirajo pod MSME? Ne. MSME pokriva samo proizvodno in storitveno industrijo. Trgovska podjetja niso zajeta v shemi.

Ali so trgovci upravičeni do registracije MSME Udyam?

Reserve Bank of India (RBI) je v zvezi s tem pisala bankam in jih obveščala, da je zdaj dovoljeno registrirati celote in trgovce na drobno na portalu za registracijo Udyam in biti kategoriziran kot MSME.

Ali Udyog aadhar velja za trgovce?

Da, registracija Udyog Aadharja je eden od načinov za registracijo kot MSME, kar velja za tista podjetja, ki se lahko kvalificirajo kot mikro, mala in srednja podjetja. Trgovci, ki so kvalificirani kot katero koli od teh treh podjetij, se lahko prijavijo za MSME.

Kdo ni primeren za registracijo MSME?

Ker je registracija MSME opravljena za podjetja in podjetja, posamezniki ne morejo kot taki registrirati za MSME. Če pa se želi enoosebno podjetje ali podjetje v majhni industriji registrirati za MSME, se lahko.

Priporočena: