Logo sl.boatexistence.com

Zakaj je leggatt ubil mornarja?

Kazalo:

Zakaj je leggatt ubil mornarja?
Zakaj je leggatt ubil mornarja?

Video: Zakaj je leggatt ubil mornarja?

Video: Zakaj je leggatt ubil mornarja?
Video: Она всю жизнь любила того, кто её предал#ВИВЬЕН ЛИ История жизни#биография 2024, Maj
Anonim

Leggatt je ubil drugega mornarja ker ni hotel ubogati ukazov med neurjem in je ogrožal plovilo Leggatt je človek, ki je pripovedovalec (ki je kapitan plovila) najde plavanje ob njegovi ladji v temni noči. … Potreboval je mornarja, da bi ga ubogal in mu pomagal; moški je zavrnil.

Koga se boji kapitan Sephore?

Kot pojasnjuje Leggatt, se skiper "boji moških in tudi tistega svojega starega drugega sopotnika." Skipperjeva šibkost se še dodatno pokaže, ko poskuša kapitana zaslišati o Leggattu na krožni način, le da ga zlahka zavedejo v prepričanje, da se je Leggatt utopil.

Kakšen zločin je zagrešil Leggatt?

Kapitan izve, da je bil Leggatt glavni pomočnik Sephore in da je po nesreči ubil kolega posadke. Čeprav je Leggatt nenamerno umoril moškega, je kapitan Leggattu odvzel naslov.

Čemu se Leggatt pomaga izogniti kapitanu?

Te noči pove kapitan Leggattu, da bo usmerjal ladjo blizu Koh-ringa, otoka, ki se zdi naseljen, in ga usmeril na razdaljo pol milje od obale, tako da da Leggattu ne bo treba plavati daleč, da bi dosegel kopno. Leggatt ga opozori, naj bo previden, da ne bi nesreča stala kapitana prvega ukaza.

Kako Leggatt spremeni kapitana?

Leggatt, vedno učitelj, pove kapitanu, da je mislil, da je "popolnoma razumel", zaradi česar kapitan razmišlja o oblikovanju svoje osebnosti. Ker je sposoben prepoznati svojo strahopetnost, kapitana osvobodi strahopetnosti, ki je tako očitna pri kapitanu Sephore.

Priporočena: