Logo sl.boatexistence.com

Ali sta bili lady diana in sarah ferguson prijateljici?

Kazalo:

Ali sta bili lady diana in sarah ferguson prijateljici?
Ali sta bili lady diana in sarah ferguson prijateljici?

Video: Ali sta bili lady diana in sarah ferguson prijateljici?

Video: Ali sta bili lady diana in sarah ferguson prijateljici?
Video: ČUDNE PRIČE 153 - PRINCEZA DAJANA i srećne godine braka‼ 2024, Julij
Anonim

Sarah Ferguson, vojvodinja Yorkska, je imela zapleteno prijateljstvo s svakinjo, princeso Diano. Ženski sta bili pravzaprav četrti bratranci in sta se zbližali, ko je bila Diana stara 19 let, Ferguson pa 21. … Fergusonova je marsikatero perje razburila, ko je izdala svoje spomine iz leta 1996 Moja zgodba, potem ko sta se s princem Andrewom ločila.

Zakaj sta se Diana in Fergie sprli?

Nekateri datum, ko sta se par sprla z izidom Fergusonovih spominov »Moja zgodba« iz leta 1996, ki so vključevali neprijetno podrobnost o njeni nekdanji svakinji – in sicer da ji je Diana podarila nekaj starih čevlji, "in manj srečno, njene plantarne bradavice. "

Je bila Sarah Ferguson med prijatelji?

Maja 1998 je Sarah naredila kameo v finalu četrte sezone ameriške televizijske serije Friends.

Kako se je Fergie odzvala na Dianino smrt?

Na žalost obe ženski nista bili v dobrih odnosih, ko je Diana umrla leta 1997. Fergie se je poskušala pomiriti s svojim starim prijateljem, ko je prejela uničujočo novico, da je umrla v prometni nesreči v Pariz. … » Resnično pogrešam Diano Tako zelo sem jo ljubila,« je rekla.

Kako je Diana spoznala Sarah Ferguson?

Sarah "Fergie" Ferguson je v novem intervjuju zanikala govorice, da se je pred smrtjo sprla s princeso Diano. V pogovoru za People je vojvodinja Yorkska povedala, da sta se s princeso Diano spoznala ko sta bila še najstnika in "drug drugemu obljubila, da bova vedno skupaj. "

Priporočena: