Logo sl.boatexistence.com

Zakaj pindarus zabode kasija?

Kazalo:

Zakaj pindarus zabode kasija?
Zakaj pindarus zabode kasija?

Video: Zakaj pindarus zabode kasija?

Video: Zakaj pindarus zabode kasija?
Video: Вспомнить всё ► 3 Прохождение The Medium 2024, Maj
Anonim

Zakaj je Pindarus zabodel Kasija? Pindarus je zabodel Cassiusa ker so mu rekli. Rečeno mu je bilo, ker Kasiju ni bilo všeč, ko je videl, da je njegov prijatelj Titinius ujet.

Zakaj Pindarus ubije Kasija?

Kasija prepričajo, da je njegovega prijatelja Titinija ujeli sovražnik Svojemu sužnju Pindaru ponudi svobodo in v zameno zahteva od sužnja, da ga ubije z istim mečem uporabljal je atentat na Cezarja. Pindarus nehote naredi po navodilih in zabije meč skozi Kasija in ga ubije.

Zakaj je Pindarus zabodel Kasija?'?

Zakaj je Pindarus zabodel Kasija? Cassius je Pindaru naročil, naj ga ubije, potem ko je verjel, da je Titanius ujel sovražnik.

Ali Pindarus ubije Kasija?

Pindarjeva vloga v igri

Kasijeva odsotnost poudarja naraščajoči konflikt med Kasijem in Brutom, ko se pripravljata na boj z Antonijem in Oktavijem. … Pindarus ubije Cassiusa z istim bodalom, ki ga je Cassius ubil Cezarja. Pindarus pravi, da je svoboden, vendar ne bi bil, če bi bilo odvisno od njega.

Kaj Pindarus naredi Kasiju?

Pindarus se spusti z vrha hriba, nakar Cassius da Pindaru svoj meč, si pokrije oči in prosi Pindara, naj ga ubije. Pindarus ugodi. Cassiusove zadnje besede ob smrti so, da se je Cezarju zdaj maščeval prav meč, ki ga je ubil.

Priporočena: