Logo sl.boatexistence.com

Kako je umrl Tobi?

Kazalo:

Kako je umrl Tobi?
Kako je umrl Tobi?

Video: Kako je umrl Tobi?

Video: Kako je umrl Tobi?
Video: Empire of Geese — HARD DRIVE (На русском) 2024, Maj
Anonim

Tobi-ki se je zdaj imenoval Madara, se je soočil s Konanom, da bi izvedel, kje je skrila Nagatovo telo. Konan je skoraj ubil Tobi, toda jo je prijel za grlo in jo ubil, medtem ko je bila postavljena pod genjutsu.

Kako Tobi umre v Narutu?

Obito umre, medtem ko ščiti Naruta in Kakashija pred Kaguyinim napadom; vendar se zahvali Narutu, da ga je spomnil na njegov pravi jaz. Njegov duh ostane med živimi dovolj dolgo, da pomaga Kakashiju tako, da mu za trenutek da svojo čakro in Mangekyo Sharingan (万華鏡写輪眼, Mangekyō Sharingan, lit.

Kaj se je zgodilo s Tobijem?

Tobi (トビ, Tobi), ki ga je Obito Uchiha poimenoval Guruguru (グルグル, Guruguru, angleška TV: Swirly) zaradi vrtinčastega vzorca njegovega obraza, je bil ena prvih žrtev Neskončnega Tsukuyomija in je bil sčasoma iz Demonskega kipa Zunanje poti potegnil Black Zetsu.

Zakaj si je Tobi zakril obraz?

Za ostale člane manj ljudi ve, da vleče niti, manj groženj se bodo soočili z njegovimi načrti. Slika je bila primer Tobija, ki je izgledal neuporaben. Mislim, da je vprašanje še neodgovorjeno. To je storil, da bi skril svojo resnično naravo - vse je v redu.

Kdo je Narutov brat?

Itachi Uchiha (japonsko: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) je izmišljeni lik v seriji Naruto manga in anime, ki jo je ustvaril Masashi Kishimoto.

Priporočena: