Logo sl.boatexistence.com

Kaj je rezalnik marjetice?

Kazalo:

Kaj je rezalnik marjetice?
Kaj je rezalnik marjetice?

Video: Kaj je rezalnik marjetice?

Video: Kaj je rezalnik marjetice?
Video: Разросшийся Гипонихий. Провожу Эксперимент. Рисую флористику.Педикюр. 2024, Maj
Anonim

Rezalnik marjetice je vrsta varovalke, zasnovane za detonacijo letalske bombe na ali nad tlemi. Sama varovalka je dolga sonda, pritrjena na nos orožja, ki eksplodira bombo, če se dotakne tal ali katerega koli trdnega predmeta.

Kaj pomeni besedna zveza rezalec marjetice?

1 sleng: konj, ki se počuti nizko v kasu. 2 sleng: žoga (kot pri kriketu ali baseballu), ki je tako udarjena ali udarjena, da lebdi po tleh. 3 sleng: razdrobljena bomba ali protipehotna bomba.

Kaj je rezalnik marjetice v baseballu?

Filtri Zelo velika konvencionalna bomba, ki jo dostavijo letala in je zasnovana za eksplozijo na kratki razdalji nad tlemi, pri čemer je škoda zaradi eksplozije koncentrirana na ravni tal v polmeru, ki sega več sto metrov.samostalnik. (bejzbol, sleng, datum, 1800.) Dobro zadeta žoga.

Kaj pomeni padec rezalnika marjetice?

rezalnik marjetice. samostalnik. soccer močan udarec, ki se premakne blizu tal . kriket žogico, ki je kegljala, brcnila ali udarila tako, da se kotali po tleh.

Kakšna vrsta bombe je rezalnik marjetice?

Ermey pojasnjuje, da je rezalnik marjetice civilni izraz za največjo konvencionalno bombo na svetu, znano kot BLU 82 ali Big Blue 82. Ta bomba je bila prvič uporabljena v Vietnamu za jasne pristajalne cone za helikopterje in je velikosti majhnega avtomobila. Big Blue 82 je še danes v uporabi in ostaja skoraj nespremenjen.

Priporočena: