Logo sl.boatexistence.com

Kako izračunati cwt?

Kazalo:

Kako izračunati cwt?
Kako izračunati cwt?

Video: Kako izračunati cwt?

Video: Kako izračunati cwt?
Video: Решение задачи по экономике на издержки | Как рассчитать предельные издержки 2024, Maj
Anonim

Razdelite skupno število funtov s 100, da poiščete CWT ali "stotežino" listov, ki jih morate kupiti. Na primer, 1500 funtov, deljeno s 100, je enako 15 CWT.

Kakšna je stopnja CWT?

Teže, ki temeljijo na teži, so strukturirane tako, da več kot je težka pošiljka, manj plačate za sto funtov. Navedeni so v dolarjih na sto funtov (tako imenovani CWT ali sto teža). Primer lestvice cen CWT: LBS $ MIN $57,00 - MIN je najnižja cena za majhno pošiljko.

Kako pretvorite ceno na CWT v ceno na funt?

Matematika za to je pomnožite $/cwt z 20. Če je cilj priti do dolarjev na funt ($/funt), samo delite $/cwt s 100. Če morate izračunati stroške tako, da greste od dolarjev na tono na stotežko, preprosto delite $/tono z 20.

Kaj CWT pomeni pri prevozu?

CWT, centum weight ali stoweight, pomeni, da so osnovne stopnje LTL navedene na 100 funtov. Vsak prevoznik ima izračun CWT, ki temelji na stopnjah klasifikacije tovora, teži pošiljke in razdalji poti.

Kaj je CWT jeklo?

Jeklo je običajno ocenjeno za stotežino (CWT), kar je cena za 100 funtov materiala. V nekaterih situacijah – kot so poročila o trgu materialov – se lahko cena ogljikovega jekla odraža na funt. Na primer, cena CWT 40 $ je enaka 0,40 $ na funt.

Priporočena: