Logo sl.boatexistence.com

Ali ima ronaldo bugatti la voiture noire?

Kazalo:

Ali ima ronaldo bugatti la voiture noire?
Ali ima ronaldo bugatti la voiture noire?

Video: Ali ima ronaldo bugatti la voiture noire?

Video: Ali ima ronaldo bugatti la voiture noire?
Video: Cristiano Ronaldo's $12 million Bugatti! 2024, Julij
Anonim

To je najdražji avto na svetu. Vsekakor se zdi, da je tako, saj je Cristiano Ronaldo pred kratkim kupil BugattiLa Voiture Noire. To je najdražji nov avto na svetu s ceno približno 18,9 milijona dolarjev.

Ali je Ronaldo kupil Bugatti La Voiture Noire?

zvezdnik Juventusa in Portugalska kapetan Cristiano Ronaldo je kupil najdražji avtomobil na svetu Bugatti La Voiture Noire. Avto je bil proizveden le 10-krat in je vreden okoli 8,5 milijona evrov (približno 75 milijonov evrov).

Ali je Ronaldo lastnik La voiture noire?

Cristiano Ronaldo je na svojem uradnem Instagram profilu objavil sliko z avtomobilom. Portugalski in Juventusov zvezdnik Cristiano Ronaldo je postal lastnik najdražjega avtomobila na svetu. Pridobil je Bugatti La Voiture Noire, ki je vreden ocenjeno 75 milijonov Rs (8,5 milijona evrov).

Ali ima kdo Bugatti La Voiture Noire?

Od danes je na voljo samo en Noire, ki je bil menda v lasti lovca Real Madrida Cristiana Ronalda. Oba vrha na svojih področjih dela.

Kdo je lastnik Bugatti La Voiture Noire India?

Mayur Shree je tudi eden takšnih Indijcev, ki ima v lasti Bugatti. Ne kateri koli Bugatti, ampak Bugatti Veyron. Trenutno je edini Indijec na svetu, ki ima v lasti Bugatti Chiron.

Priporočena: