Logo sl.boatexistence.com

Ali sta kumiko in reina na koncu skupaj?

Kazalo:

Ali sta kumiko in reina na koncu skupaj?
Ali sta kumiko in reina na koncu skupaj?

Video: Ali sta kumiko in reina na koncu skupaj?

Video: Ali sta kumiko in reina na koncu skupaj?
Video: Вот ПОЧЕМУ я люблю Таиланд 🇹🇭 Наконец-то снова в Бангкоке! 2024, Maj
Anonim

Ko je prva sezona napredovala, se dekleti zbližata in Kumiko prizna Reini, ki že ima ljubezensko zanimanje. … Toda oddaja je na koncu zadnje epizode naredila popolnih 360, kar je odvrnilo oboževalce, ki so se trudili, da bi dekleta postala par.

S kom bo Reina končala?

Na koncu tretjega romana Reina prizna Taki, da ga ljubi po zaključnem koncertu, medtem ko se vse skupine/mentorji počastijo.

Kdo ima Reina na koncu zvočni evfonij?

Zvok! Euphonium je pritegnil občinstvo safičnih žensk zaradi močno implicitnega romantičnega odnosa med njegovima glavnima glavnima, Kumiko in Reino, vendar sta se na koncu oddaje razšla, ko Reina prizna svojo ljubezen starejšemu učitelju, Kumiko pa se posveti svojemu prijatelju iz višješolskega razreda Asuka

Ali Kumiko konča pri Shuuichiju?

V 2. sezoni animeja je Shuuichijeva vloga še vedno romantična, čeprav ne priznava in ne hodi ven s Kumiko. V romanu se Kumiko in Shuuichi družita. … Euphonium Movie 3: Chikai no Finale, Shuuchi prizna Kumiko in začela sta hoditi.

Je Hibike Jurij?

Anime je bil osredotočen na interakcije deklet drug z drugim, kot da je jurijevo delo s podtekstom het. Fantje se vedno pojavijo samo zato, da povedo ljudem, da to ni jurijevo delo, sicer pa res nimajo vpliva na zgodbo.

Priporočena: