Logo sl.boatexistence.com

Ima veliko okostnjakov v svoji omari?

Kazalo:

Ima veliko okostnjakov v svoji omari?
Ima veliko okostnjakov v svoji omari?

Video: Ima veliko okostnjakov v svoji omari?

Video: Ima veliko okostnjakov v svoji omari?
Video: НОЧЬ УЖАСОВ В ДОМЕ ВЕДЬМЫ ЧУТЬ НЕ СТАЛА ПОСЛЕДНЕЙ В МОЕЙ ЖИЗНИ 2024, Julij
Anonim

Skelet v omari ali okostje v omari je pogovorna fraza in idiom, ki se uporablja za opis nerazkritega dejstva o nekomu, ki bi, če bi ga razkrilo, škodilo dojemanju osebe; Vzbuja idejo, da je nekdo imel v svojem domu tako dolgo skrito človeško truplo, da se mu je vse meso razkrojilo na …

Kaj pomeni imeti veliko okostnjakov v svoji omari?

Definicija okostnjakov v/nečiji omari

neformalno.: nekaj slabega ali sramotnega, kar se je zgodilo v nekdaj v preteklosti in je skrivnost. Vprašal je, ali ima v svoji omari kakšne okostnjake, ki bi lahko vplivale na njeno politično kampanjo.

Kateri so primeri okostnjakov v omari?

Stranka je kandidata vprašala, ali ima v omari kakšno okostje, ki bi lahko iztirilo kampanjo. Ljudje na tem področju so večinoma pokvarjeni, samocentrični in mnogi imajo okostje v omari. Noče govoriti, saj se boji okostja v omari. Emma ima okostje v omari.

Od kod pregovor okostnjaki v vaši omari?

Da bi zdravniki študirali anatomijo in učili svoje študente, so morali za študij ukrasti trupla. Teorija pravi, da bi zdravniki nezakonito pridobljena trupla in okostnjake skrili v omare ali omare.

Kako v stavku uporabite skelet v omari?

škandal, ki je skrivnost. (1) Številne družine imajo okostje v omari. (2) Vsak ima v omari okostje. (3) Nimam nobenega okostja v omari.

Priporočena: