Logo sl.boatexistence.com

Ali ima jurska svetovna evolucija igra za več igralcev?

Kazalo:

Ali ima jurska svetovna evolucija igra za več igralcev?
Ali ima jurska svetovna evolucija igra za več igralcev?

Video: Ali ima jurska svetovna evolucija igra za več igralcev?

Video: Ali ima jurska svetovna evolucija igra za več igralcev?
Video: (Часть 1) Реакция на эпизод 1: Испытайте острые ощущения: V: Оригинальный сериал 2024, Maj
Anonim

Na žalost, Jurassic World Evolution ne vsebuje nobene vrste igranja za več igralcev. Niti ne obstaja način, da bi igralce spodbudil, da bi obiskali vaš park. To je razočaranje za igralce, ki so to pričakovali, vendar ni nujno, da gre za prekinitev igre.

Ali Jurassic World Evolution igra več igralcev?

Na žalost se ne zdi, da Jurassic World Evolution podpira kakršno koli skupno igro za več igralcev … Večinoma se vaša izkušnja Jurassic World Evolution vrti okoli vas in tvoji dinozavri. Naj vas pomanjkanje co-op igre za več igralcev ne odvrne od drugih funkcij v igri.

Zakaj je Jurassic World Evolution tako slab?

Jurassic World Evolution je vedno trpel zaradi ponavljajočega se igranja in plitke simulacijske mehanike, vendar ima različica Switch tudi slabo grafiko. Ko je razvijalec Frontier Developments prvotno izdal svojo simulacijsko igro Jurassic World Evolution leta 2018, je bil sprejem odločno mešan.

Ali obstajajo goljufije za Jurassic World Evolution?

Če vidite, da je edini način za dodajanje goljufij v Jurassic World Evolution prek trenerja goljufanja, žal ne morete dodati goljufij Jurassic World Evolution za Xbox One PS4. To se lahko v prihodnosti spremeni, če razvijalec odpre zmožnosti spreminjanja na konzoli, vendar to trenutno ni uradno

Je Jurski svet za dva igralca?

Ali bo Jurassic World Evolution 2 igra za več igralcev ali co-op? … Na žalost so razvijalci navidezno potrdili, da bo JWE2 spet samo za enega igralca, a morda jih je nekaj na spletu, saj pravijo, da bo igra »večinoma izkušnja za enega igralca.”

Priporočena: