Logo sl.boatexistence.com

Ali se je sezona 4 haikyuu končala?

Kazalo:

Ali se je sezona 4 haikyuu končala?
Ali se je sezona 4 haikyuu končala?

Video: Ali se je sezona 4 haikyuu končala?

Video: Ali se je sezona 4 haikyuu končala?
Video: Never Have I Ever - Final Season | Official Trailer | Netflix 2024, Maj
Anonim

Haikyuu sezona 4 se je končala 3. aprila 2020, kar pomeni, da je minilo celo leto brez posodobitev 5. sezone. Vendar pa se vsi zavedamo globalne pandemije in kako je prizadela ves svet.

Ali bo Haikyuu sezona 5?

Čeprav obnovitve ni nobene objave, bo oddaja verjetno obnovljena, čeprav le zaradi izjemne priljubljenosti. Poleg tega, če se spomnimo konec junija 2020, naj bi glasbeni producent na Japonskem Yoshiki Kobayashi obvestil, da je posnetek za Haikyuu!! 5. sezona se je že začela.

Ali je 5. sezona Haikyuu zadnja?

Sezona 5 se bo nadaljevala od konca četrte sezonePokazalo bi, kako Hinata hodi v srednjo šolo Karasuno, da se uči odbojke in se celo kvalificira za državno tekmovanje. Sezona 4 se je končala tako, da je Hinata videti vznemirjena in brez nadzora, potem ko je zamudila priložnost, da bi dosegla točko na začetku tekme.

Je bil Haikyuu odpovedan?

Po ogledu serije animejev, ki so jo oboževalci zelo cenili, so se ustvarjalci odločili, da serijo podaljšajo še za tri sezone. Potem ko se je 4. sezona Haikyuu končala leta 2020, oboževalci zdaj čakajo na Haikyuu sezono 5.

Ali bo Oikawa v 5. sezoni?

Naslednje bo na zaslonu prikazano v 5. sezoni. In sicer Asahi, Kenma, Tanaka, Oikawa, Nishinoya, Iwaizumi Yamaguchi, Sugawara, Daichi, Kageyama in Hinata. Celotna igralska zasedba bo del 5. sezone.

Priporočena: