Logo sl.boatexistence.com

Kako je Olga rešila lushkoffa?

Kazalo:

Kako je Olga rešila lushkoffa?
Kako je Olga rešila lushkoffa?

Video: Kako je Olga rešila lushkoffa?

Video: Kako je Olga rešila lushkoffa?
Video: Olga je resila da otkrije PRAVU ISTINU Evo kako se ponasaju lekari u KOVID BOLNICI prema pacijentima 2024, Maj
Anonim

Kako je Olga rešila Lushkoffa? Odgovor: Olga se smili Llushkoffu. Ve, da tako šibek človek ne zna sekati drv. Pomagala mu je tako, da je na njegovem mestu sekla drva.

Kako je Olga rešila zvočnika?

Olga, kuharica, je rešila Lushkoff s svojimi besedami in plemenitimi dejanji. Žalostila bi se zaradi njegove stiske in ga grajala zaradi svoje neumnosti, toda v njegovem imenu je sekla drva, trpela bedo in zaradi njega točila solze.

Kdo je pravzaprav rešil Lushkoffa in kako?

Olga, kuharica, je s svojimi besedami in plemenitimi dejanji rešila Luškovo. Žalostila bi se zaradi njegove stiske in ga grajala zaradi svoje nagnjenosti, toda v njegovem imenu je sekala drva, trpela bedo in zaradi njega točila solze. 4.

Kateri razlog je Lushkoff?

Odgovor: Lushkoff je navedel razlog za svoje laži, da je prej pel v ruskem zboru, vendar so ga odpustili iz službe, ker je bil alkoholik. Torej je moral lagati. Ni se mogel znebiti brez laži, saj mu nihče ne bi dal ničesar, če bi povedal resnico.

Kako je Lushkoff plačal sedež v galeriji?

Videl je Lushkoffa, ki stoji poleg njega. Bil je lepo oblečen, nosil je plašč, ovratnik je bil iz krzna in nosil je kapo iz tjulnjeve kože. Bil je sramežljiv, ko je prosil za vstopnico za sedež galerije in jo plačal v bakrenih kovancih.

Priporočena: