Logo sl.boatexistence.com

V strahu je hodeči mrtev Travis mrtev?

Kazalo:

V strahu je hodeči mrtev Travis mrtev?
V strahu je hodeči mrtev Travis mrtev?

Video: V strahu je hodeči mrtev Travis mrtev?

Video: V strahu je hodeči mrtev Travis mrtev?
Video: Нацистский геноцид рома и синти-очень хорошая докумен... 2024, Maj
Anonim

Epizoda tretje sezone "The New Frontier" prikazuje smrt Travisa Manawe v uvodnem prizoru. Oddajalec Dave Erickson je pojasnil odločitev, da ubije Travisa: Travis je mrtev … Višina, s katere je padel, ter hitrost in nasilje tega bosta naredila dovolj travme njegovim možganom, da bo bi umrl.

Ali se Travis vrača v strahu pred hoječimi mrtvi?

V finalu 3. sezone Fear the Walking Dead's se je Cliff Curtis vrnil v serijo AMC kot Travis Manawa, prvič odkar je bil njegov nekoč domnevni glavni lik ubit v premieri 3. sezone.

Kako Travis umre zaradi strahu pred hoječimi mrtvimi?

V epizodi “The New Frontier” je Travis ustreljen v vrat, medtem ko on in Madisonina hčerka Alicia pobegneta s helikopterjem. Travis – ki je bil pred tem na skrivaj ugriznjen – se odloči, da bo skočil iz helikopterja, namesto da bi ogrozil druge preživele.

Je Madison Rick Grimes sestra?

Na začetku je bila misel, da je Madison sestra Ricka Grimesa. … Takoj, ko je odplul v ZDA, se je razkril, da je brat glavnega junaka Ricka Grimesa, vendar verjetno nikoli ni našel velikega brata, ki bi videl, da je krvavel zaradi ugriza sprehajalca.

Kako je Travis umrl?

6. oktobra 2017, ko je bil Travis Maldonado star 23 let, se je ustrelil v trgovini s spominki živalskega vrta GW. Njegov mož Joe Exotic je incident med tiskovno konferenco označil za "tragično nesrečo" in pojasnil, da se je Travis norčeval z drugimi člani osebja in jim pokazal svojo pištolo Ruger.

Priporočena: