Logo sl.boatexistence.com

Zakaj je parra baby shark?

Kazalo:

Zakaj je parra baby shark?
Zakaj je parra baby shark?

Video: Zakaj je parra baby shark?

Video: Zakaj je parra baby shark?
Video: Crazy Frog - Axel F (Official Video) 2024, Maj
Anonim

Gerardo Parra je podpisal enoletno pogodbo z Washington Nationals. Naslednji dan je proti Dodgersom zadel grand slam. V želji, da bi se rešil hitrega padca, je Parra svojo pesem walk-up spremenil v uspešnico Pinkfong, "Baby Shark." "Želel sem si obleči nekaj drugačnega," je dejal Parra po igri.

Zakaj Washington Nationals igrajo Baby Shark?

Zunanji igralec

Washington Nationals Gerardo Parra je ravno iskal iskrico, da bi končal junijski padec 0-za-23, ko se je odločil, da bo izbral virusno otroško melodijo "Baby Shark" za svoj sprehod glasbo na ploščo… "Želel sem si nadeti nekaj drugačnega," je Parra povedal novinarjem po tekmi.

Ali se Parra vrača med državljane?

Potem ko je leta 2019 pomagal sprožiti tek državljanov na svetovno serijo, je Parra podpisal pogodbo na Japonskem za sezono 2020, preden se je vrnil v organizacijo to zimo, čeprav je bil še vedno rehabilitacija po operaciji desnega kolena.

Kdo je Baby Shark v nacionalni ekipi?

Gerardo Parra prinaša Baby Shark v Wings, zdaj upa, da se bo vrnil na državljane. Vsakič, ko se Gerardo Parra prebije na domači plošček na Frontier Fieldu, se zgodita dve stvari. Otroci v množici se zabavajo, ker igra na zvočnikih na stadionu Parrina sprehodna pesem Baby Shark.

Kje je zdaj Gerardo Parra?

3. februarja 2021 je Parra podpisal pogodbo o manjši ligi, da se vrne k the Washington Nationals. Za začetek sezone je bil dodeljen moštvu Triple-A Rochester Red Wings.

Priporočena: