Logo sl.boatexistence.com

Kaj je plovilo na motorni pogon?

Kazalo:

Kaj je plovilo na motorni pogon?
Kaj je plovilo na motorni pogon?

Video: Kaj je plovilo na motorni pogon?

Video: Kaj je plovilo na motorni pogon?
Video: Пожар на грузовом судне с автомобилями | Fremantle Highway 2024, Maj
Anonim

Plovilo na motorni pogon je vsako plovilo, ki ga poganjajo stroji. Jadrnica je vsako plovilo, ki pluje, pod pogojem, da se pogonski stroji, če so nameščeni, ne uporabljajo.

Ali je jadrnica plovilo na motorni pogon?

PLOVILA NA MOTORNI POGON: Vsak čoln, ki ga poganja motor ali motor, vključno z motornimi jadrnicami. PLOVILA 'BREZ POGONA': Čoln, ki deluje brez motorja ali motorja, kot je kanu, čoln na vesla ali jadrnica z močjo jadra.

Kaj je elektrarna?

Energijska ladja (ali močna ladja) je ladja za posebne namene, na kateri je nameščena elektrarna, ki služi kot vir za proizvodnjo energije Pretvorjene iz obstoječih ladij so močne ladje samostojne -pogonsko, pripravljeno infrastrukturo za države v razvoju, ki se po potrebi priključijo na nacionalna omrežja.

Kaj je plovilo na motorni pogon?

To plovilo na motorni pogon pomeni vsako plovilo, ki ga poganjajo stroji . Na poti pomeni, da plovilo ni zasidrano, ni hitro pritrjeno na obalo ali nasedlo.

Kakšne so odgovornosti plovila na motorni pogon?

Plovilo WIG se mora pri vzletanju, pristanku in letu blizu površine držati daleč stran od vseh drugih plovil in se izogibati oviranju njihove plovbe. Plovilo WIG, ki deluje na vodni površini, mora izpolnjevati pravila tega dela kot plovilo na motorni pogon.

Priporočena: