Kdaj se je odprla montaža healdsburg?

Kazalo:

Kdaj se je odprla montaža healdsburg?
Kdaj se je odprla montaža healdsburg?

Video: Kdaj se je odprla montaža healdsburg?

Video: Kdaj se je odprla montaža healdsburg?
Video: Замена старых окон на новые. Переделка хрущевки от А до Я. Смета. Все что нужно знать. #7 2024, September
Anonim

Nepremičnina s 130 sobami, ki je postavljena na 258 hektarjev v vinski deželi okrožja Sonoma v bližini slavne ruske doline reke, je bila sprva načrtovana za november 2020. Seveda je COVID-19 to najprej potisnil nazaj. do decembra, nato pa na koncu do jan. 28.

Kdo je lastnik Montage Healdsburg?

Sunstone Hotel Investors Inc. je za 265 milijonov dolarjev od podružnic Ohana Real Estate Investors pridobil obresti v 130-sobnem Montage Healdsburgu v kalifornijskem okrožju Sonoma.

Koliko sob Montage Healdsburg?

Montage Healdsburg, ki je trenutno v gradnji in bo predvidoma odprt novembra 2020, bo imel 130 sob za goste v slogu bungalov, kot tudi zasebne luksuzne rezidence na 258 hektarjih, ki vključujejo 13 hektarjev zasajenih vinogradov.

Koliko hektarjev je Montage Healdsburg?

Montage Healdsburg, ki leži med 258 hektarjev valovitih vinogradov in hrastovih nasadov, ponuja 11 500 kvadratnih metrov veliko zdravilišče, letoviški bazen brez robov, tri značilne restavracije možnosti, vključno s sezonsko restavracijo ob bazenu, navdihnjeno s kulinarično dediščino regije in brezhibnim dostopom do priznanih severnokalifornijskih …

Kdaj se je odprla montaža Palmetto Bluff?

O Montage Hotels & Resorts

Portfelj hotelov, letovišč in rezidenc vključuje Montage Laguna Beach, Montage Beverly Hills, Montage Deer Valley, Montage Kapalua Bay, Montage Palmetto Bluff in odprtje v pozno 2017, Montage Los Cabos.

Priporočena: