Logo sl.boatexistence.com

Ali je r2 izbrisal pomnilnik?

Kazalo:

Ali je r2 izbrisal pomnilnik?
Ali je r2 izbrisal pomnilnik?

Video: Ali je r2 izbrisal pomnilnik?

Video: Ali je r2 izbrisal pomnilnik?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Maj
Anonim

Vendar pomnilnik R2-D2 ni izbrisan; posledično je R2-D2 edini preživeli lik na koncu sage, ki pozna celotno zgodbo družine Skywalker. Tako R2-D2 kot C-3PO končata v lasti kapitana Raymusa Antillesa (Rohan Nichol) na krovu Tantive IV.

Zakaj R2 ni izbrisal spomina?

Brisanje spomina je bila metoda, ki je bila uporabljena za selektivno ali popolno brisanje spomina droida. Potem ko je Cad Bane ugrabil in prebrskal spomin na C-3PO in R2-D2 za informacije o postavitvi zgradbe senata, je incident izbrisal le iz njihovih spominov, da bi izognili kakršnim koli sumom na njem.

Ali se R2 spomni Anakina?

Ker Anakin nikoli ni izbrisal svojih spominov, Bail Organa pa ga ni izbrisal na koncu Revenge of the Sith, je R2-D2 edini lik, ki se spominja vsega iz prvih šest filmov. Tam je bil tudi za vsak večji trenutek. Čeprav se morda zdi naključje, ni.

Ali so izbrisali pomnilnik c3pos?

C-3PO je še enkrat izbrisal spomin v Vojni zvezd: Vzpon Skywalkerja. … Kot posledica tega procesa je moral C-3PO opraviti popolno brisanje spomina, in on se je s tem strinjal. Vendar je imel R2-D2 varnostno kopijo prijateljevega spomina in do konca filma je bil spomin C-3PO obnovljen.

Ali se R2 spomni Yode?

Ne. Samo C-3PO se mu izbriše spomin. Na koncu Epizode III Bail Organa pravi, da je treba obrisati spomin protokolarnega droida, ne oboje.

Priporočena: