Ali so komentatorji v Tokiu?

Kazalo:

Ali so komentatorji v Tokiu?
Ali so komentatorji v Tokiu?

Video: Ali so komentatorji v Tokiu?

Video: Ali so komentatorji v Tokiu?
Video: When Ali Tried MMA - Muhammad Ali vs Antonio Inoki Fight Breakdown 2024, Oktober
Anonim

Večina BBC-jevih voditeljev, komentatorjev in strokovnjakov za olimpijske igre dejansko ima sedež v bazi MediaCity izdajatelja v Salfordu v Velikem Manchestru. Ozadje, za katerega se zdi, da prikazuje obzorje Tokia za BBC-jevimi voditelji v studiu, je v resnici zeleni zaslon.

Ali so komentatorji Kanala 7 v Tokiu?

Za obeležitev Tokia 2020 je Seven Network zbrala vrhunsko komentatorsko ekipo za največji oddajni in digitalni dogodek v državi. Sedem bo pokrivalo vsak trenutek na kanalih 7, 7mate, 7two in 7plus od otvoritvene slovesnosti v petek, 23. julija, do nedelje, 8. avgusta.

Ali so voditelji dejansko v Tokiu?

Zaradi omejitev COVID-19 voditelji BBC-ja niso mogli odpotovati v Tokio, da bi poročali o olimpijskih igrah. Namesto tega so v a BBC studiu v Blighty in gostujejo pred zelenim zaslonom.

Ali so napovedovalci olimpijskih iger v Tokiu?

Jac Collinsworth bo služil kot sodelavec za Tokyo Tonight na lokaciji v Tokiu. Lindsay Czarniak, Lolo Jones in MJ Acosta-Ruiz bodo na olimpijskih igrah gostile On Her Turf, prvo olimpijsko oddajo NBC, posvečeno pokrivanju ženskih športov na igrah.

Ali so BBC športni voditelji v Tokiu?

Vsak dan med igrami bo JJ Chalmers gostil od polnoči do 5. ure, sledila pa mu bosta Dan Walker in Sam Quek, ki bosta vodila posebno izdajo BBC Breakfast od 5.00 do 9.00. z najboljšimi akcijami čez noč in obilico športa v živo poleg rednih nacionalnih in regionalnih novic.

Priporočena: