Logo sl.boatexistence.com

Zakaj je bila Rukia obsojena na smrt?

Kazalo:

Zakaj je bila Rukia obsojena na smrt?
Zakaj je bila Rukia obsojena na smrt?

Video: Zakaj je bila Rukia obsojena na smrt?

Video: Zakaj je bila Rukia obsojena na smrt?
Video: Котенка просто оставили на обочине. Котенок по имени Роки 2024, Maj
Anonim

V Bleachu. Rukia sreča Ichiga sredi votlega napada. … Uspe jim in po vrnitvi je Rukia obsojena na smrt ker je dala svoje moči Reaperja človeku Kurosaki na koncu prispe v Soul Society pravočasno, da ustavi njeno usmrtitev, in jo poskuša dobiti na varno.

Kako Rukia umre?

Rukia's Execution je dogodek, ki se odvija med invazijo Ryoka, sestavljen iz Rukie Kuchiki, ki se sooča s usmrtitvijo s Sōkyokujem zaradi zločina prenosa svojih moči Shinigami na Ichigo Kurosaki.

Ali je Rukia ljubila Ichiga?

Tite Kubo je končal naslov nadnaravnega shonena, pri čemer je Ichigo pustil očaran s svojo ženo Orihime, medtem ko se je Rukia srečala s prijateljem iz otroštva Renjijem. … Vendar oboževalci niso vedeli, da je Ichigo imel svoje trenutke naklonjenosti do Rukie in Orihime.

Zakaj je Rukia zapustila Ichigo?

4 Renji je bil pripravljen žrtvovati vse, če je to pomenilo, da je Rukia varna. Renji je žrtvoval vse, da bi rešil Rukio. Ichigo je morda šel v Soul Society, da bi jo rešil pred usmrtitvijo in ogrozil svoje življenje, a to je bilo iz močnega prijateljstva in hvaležnosti, da mu je Rukia dala sredstva, da zaščiti svojo družino.

Zakaj je bil Byakuya zloben do Rukie?

Rukiina prvotna družina je bila njena veliko starejša sestra Hisana, vendar je Hisana zapustila Rukio in pobegnila, Hisana pa se je na koncu poročila v družino Kuchiki. Byakuya je kršila pravila plemenite družbe, da bi to storila, in ko je bila Hisana le nekaj let pozneje na smrtni postelji, je prosila Byakuyo, naj poišče Rukio in jo posvoji, kar je storil.

Priporočena: