Na kaj se nanaša izogibanje?

Kazalo:

Na kaj se nanaša izogibanje?
Na kaj se nanaša izogibanje?

Video: Na kaj se nanaša izogibanje?

Video: Na kaj se nanaša izogibanje?
Video: Бауырдың майлы ауруы теріде қалай көрінеді? 2024, September
Anonim

glagol (uporablja se brez predmeta), side·stepped, side·step·. stopiti na eno stran. izogniti se odločitvi, problemu ali podobnemu ali se izogniti. glagol (uporablja se s predmetom), side·stepped, side·step·ping. da se izognete ali se izognete tako, da se umaknete.

Kaj je druga beseda za stranski korak?

Na tej strani lahko odkrijete 17 sopomenk, antonimov, idiomatskih izrazov in sorodnih besed za stranski korak, kot je: bypass, izmikanje, fudge, pariranje, elude, izogibanje, pobeg, umik, krilo, živo mejo in iskanje.

Kako uporabite stranski korak v stavku?

Postranski korak v stavku ?

  1. Ko je hitro skočil s ceste, se je pešec lahko umaknil v stran, ki ga je zadelo prehitro vozilo.
  2. Politik se je skušal izogniti vprašanjem novinarjev, pri čemer se je izmikal in odvrnil kakršno koli poizvedovanje o njegovih zločinih.

Na kaj se nanaša najdeni izraz?

1: da naredite prve korake v gradnji. 2: postaviti ali ozemljiti na nečem trdnem: podlago. 3: pogosto ustanoviti (nekaj) z zagotavljanjem prihodnjega vzdrževanja, najti institucijo.

Kaj pomeni ne bypass?

: obhoditi ali se izogniti (mesto ali območje): izogibati se ali ignorirati (nekoga ali nekaj), še posebej, da bi nekaj naredili hitreje. Oglejte si celotno definicijo za bypass v slovarju za učence angleškega jezika.

Priporočena: