Logo sl.boatexistence.com

Kdaj se uporablja asinhroni srčni spodbujevalnik?

Kazalo:

Kdaj se uporablja asinhroni srčni spodbujevalnik?
Kdaj se uporablja asinhroni srčni spodbujevalnik?

Video: Kdaj se uporablja asinhroni srčni spodbujevalnik?

Video: Kdaj se uporablja asinhroni srčni spodbujevalnik?
Video: ЧУДО НАТУРАЛЬНОЕ СРЕДСТВО от ГИПОТИРЕОЗА (замедленная функция щитовидной железы) 2024, Julij
Anonim

asinhroni srčni spodbujevalnik implantiran spodbujevalnik, ki oddaja dražljaje s fiksno hitrostjo, neodvisno od kakršne koli atrijske ali ventrikularne aktivnosti; ta tip se zdaj redko uporablja, razen za začetek ali prekinitev nekaterih tahikardij.

Zakaj bi uporabili asinhrono tempo?

Srčni spodbujevalnik je nastavljen na hitrost, neodvisno od srčnih spodbujevalnikov. Ta omogoča srčni utrip pri srčnem utripu, ki je hitrejši ali počasnejši od bolnikovega bolnega srčnega spodbujevalnika.

V kateri situaciji je lahko prikazan asinhroni tempo?

DOO način je asinhroni srčni utrip in se običajno uporablja samo v določenih situacijah, na primer ko je magnet nameščen na srčni spodbujevalnik ali včasih, ko je bolnik na operaciji. Rate Response ali Rate Adaptive Pacing se uporablja pri bolnikih s kronotropno inkompetentnostjo.

Kaj je asinhroni način na srčnem spodbujevalniku?

Asinhroni načini so tisti, pri katerih ne pride do zaznavanja, kar omogoča možnost tekmovalnega ustvarjanja ritma. Obstajajo trije asinhroni načini - AOO, VOO in DOO. Sodobni srčni spodbujevalniki niso nikoli programirani na ta način.

Kaj je uporaba atrijskega sinhronega srčnega spodbujevalnika?

Sinhronizirani srčni spodbujevalnik se je izkazal za učinkovitega pri zdravljenju simptomatskega bloka A-V. Vendar pa se je po implantaciji, med normalnim obnašanjem in okvaro pojavilo več zapletenih aritmij.

Priporočena: