Logo sl.boatexistence.com

Je eggcrate ena beseda?

Kazalo:

Je eggcrate ena beseda?
Je eggcrate ena beseda?

Video: Je eggcrate ena beseda?

Video: Je eggcrate ena beseda?
Video: Eggcrate to Honeycomb, and a Stack? New Knitting Podcast 128 2024, Maj
Anonim

jajce• zaboj (npr.′krāt′), pril. Zgradba, arhitektura ali podobna vodoravni konstrukciji, ki je razdeljena z navpičnimi predelnimi stenami na celično podobna območja, ki se uporabljajo esp. za usmerjanje navzdol žarkov nadzemne svetlobe: stropne napeljave iz jajc.

Kako se črkuje zaboj za jajca?

ali zaboj za jajcahorizontalna konstrukcija ali podobna vodoravni konstrukciji, razdeljena z navpičnimi predelnimi stenami na območja, podobna celicam, ki se uporablja zlasti za usmerjanje žarkov svetlobe nad glavo navzdol: stropne napeljave za zaboj za jajca.

Za kaj se uporablja zaboj za jajca?

Tako kot mnogi naši najljubši izdelki G&E ima tudi zaboj za jajca ali mreža za nadzor svetlobe veliko različnih imen za tisto, kar je v bistvu ista stvar. Običajno se uporablja na širokih, mehkih virih svetlobe, zaboj za jajca pomaga nadzorovati in usmerjati vir svetlobe, kar bo prihranilo čas na snemanju

Kaj pomeni zaboj za jajca?

zaboj za jajca (šteti in nešteti, množina zaboji za jajca) (šteti) Zaboj, ki se uporablja za prevoz jajc. kotacije ▼ (šteto) Škatla za jajca; Specializirana posoda za jajca z več vdolbinami za shranjevanje posameznih jajc.

Kaj je vzmetnica z zabojom za jajca?

Pene za zaboj za jajca so specifična vrsta pene z eno stranjo, zasnovano kot zaboj za jajca Za razliko od debeloslojne pene. Hladilna prednost tega vzmetnika je glavni razlog, zakaj ga mnogi ljudje uporabljajo kot nadloga za vzmetnice.

Priporočena: