Logo sl.boatexistence.com

Ali je frankenstein koga ubil?

Kazalo:

Ali je frankenstein koga ubil?
Ali je frankenstein koga ubil?

Video: Ali je frankenstein koga ubil?

Video: Ali je frankenstein koga ubil?
Video: Али Джи в парламенте 2002 (Ali G Indahouse) Очень смешная комедия | Что посмотреть 2022 2024, Maj
Anonim

Frankensteinovo bitje je kriva za dve točki umor prve stopnje za smrt Henryja Clervala in Elizabeth Lavenza, ena točka umora tretje stopnje za smrt Williama Frankensteina in eno tožbo nehotenega umora zaradi smrti Justine Moritz.

Kako je Frankensteinova pošast ubila?

Ne da bi Justine vedela, je Pošast vtaknila medaljon v njen žep, da bi jo uokvirila za umor. … Noč pred umorom je pošast vzela Frankensteinov čoln in potem, ko je videla, da je Frankenstein uničil spremljevalca, ki mu ga je delal, je pošast ubila Clervala v navalu besa

Ali je Frankenstein naredil mrtve ljudi?

Vsak spletni vodnik za študij in celo wikipedija trdi, da je bilo bitje zgrajeno iz koščkov trupel. Kje to piše v knjigi? Seveda je victor preučeval anatomijo mrtvih trupel, vendar Shelley nikoli ne reče, da jih je sešil skupaj, da bi naredil pošast.

Je Frankenstein ubil svojo družino?

Victorja prevzame krivda, saj ve, da sta pošast, ki jo je ustvaril, in ogrinjalo skrivnosti, v katerem je bilo ustvarjanje , zdaj povzročila smrt dveh članov njegove družine.

Ali pošast ubije družino DeLacey?

Ali pošast ubije družino DeLacey? seveda ga fizično ne poškoduje, ampak ga ubije, čustveno gledano V obupu pobegne. Vendar se nekaj časa pozneje bitje odloči, da se vrne in poskusi znova, ker je bila DeLacey dojemljiva zanj, preden se je ostala družina vrnila domov.

Priporočena: