Logo sl.boatexistence.com

Kateri disk ima tubbo?

Kazalo:

Kateri disk ima tubbo?
Kateri disk ima tubbo?

Video: Kateri disk ima tubbo?

Video: Kateri disk ima tubbo?
Video: Настя и сборник новых серии про друзей 2024, Maj
Anonim

Med tem, ko je trgoval z diski, je Tubbo trdil, da je "90-odstotno prepričan", da ima pravi mačji disk, preden ga je pokazal Tommyju in ga pritrdil v svojo skrinjo enderja.

Je Tubbo schlatt sin?

V fanartu je včasih upodobljen s kratkimi, trmastimi ovnovimi rogovi, prvotno glede na teorijo oboževalcev, da je Schlattov sin. Tubbo je potrdil, da so bili rogovi kanonski, toda on kot Schlattov sin ni bil.

Kaj so diski sanjski SMP?

Glasbeni diski so pomemben del strežnika Dream SMP, ki pogosto delujejo kot vzvod ali kot orodje za pogajanja za reševanje konfliktov, kot tudi opomniki na dobre trenutke. … Glasbene plošče so srce konflikta The Disc Saga in so ključnega pomena za Tommyja (in s tem tudi Dream) na SMP.

Je TommyInnit živ v Dream SMP?

Včeraj pa je prišlo do nepričakovane posodobitve v zvezi s Tommyjevo usodo, saj je nenadoma tvitnil, da je njegov ljubljeni lik pravkar umrl. … TommyInnit je pred kratkim razkril, da je njegov ljubljeni lik na Dream SMP zdaj končno mrtev.

Kaj imata dva diska TommyInnit?

Medtem ko se je Tommy veselil, da je Ponk in Alyssa ubil Dreama, si je Dream vzel čas in ukradel Tommyjevo najbolj cenjeno imetje, njegove glasbene plošče Cat in Mellohi.

Priporočena: