Logo sl.boatexistence.com

Kako uporabljati riptide v minecraftu?

Kazalo:

Kako uporabljati riptide v minecraftu?
Kako uporabljati riptide v minecraftu?

Video: Kako uporabljati riptide v minecraftu?

Video: Kako uporabljati riptide v minecraftu?
Video: What if we use Loyalty+Riptide enchantment in trident in Minecraft? #shorts #minecraft 2024, Maj
Anonim

Če želite uporabiti Riptide na vašem Tridentu, zagotovite, da je čarovnica nameščena na vaš Trident Ko to storite, pojdite ven na dež ali poiščite vodo stati noter. Nato usmerite svoj Trident kot običajno in ga vrzite. Zdaj vas bodo potegnili za svojim Tridentom, kamor koli je že šel.

Kako v Minecraftu uporabljate čarovništvo riptide?

Čaro Riptide lahko dodate vsakemu trizobcu zukazom za očarljivo mizo, nakovalo ali igro. Nato vrzite začarani trizob, ko ste v vodi ali dežju, in opazujte, kako se spuščate naprej v smeri svojega cilja. Najvišja stopnja za čar Riptide je 3. stopnja.

Kako letiš na riptide v Minecraftu?

Če želite leteti s tridentom v Minecraftu, boste morali najprej pridobiti čar 'Riptide' iz očarljive mize. Nanesite ga na svoj Trident in ga nato vrzite kot običajno. To vam bo omogočilo letenje s Tridentom, ko se izstreli skozi nebo.

Kdaj lahko uporabite Riptide?

Riptide je čar v Minecraftu. uporablja se lahko samo za trizobe, ki jih vrže mafija, imenovana Drowned. Glavni nameni tega čarovništva so potovanja in napad/obramba pred drugimi igralci in mafijami.

Kaj je loy alty 3 Minecraft?

S to čarovnico se bo vaš trizob samodejno vrnil k vam, ko bo vržen kot sulica. … Nato vrzite začarani trizob v svoje sovražnike in opazujte, kako se vsakič vrača. Najvišja stopnja za začara zvestobe je 3. stopnja. To pomeni, da lahko začarate trizob z do Loy alty III.

Priporočena: