Logo sl.boatexistence.com

Kdo je nekoč ubil kathryn?

Kazalo:

Kdo je nekoč ubil kathryn?
Kdo je nekoč ubil kathryn?

Video: Kdo je nekoč ubil kathryn?

Video: Kdo je nekoč ubil kathryn?
Video: Владивосток (4К, драма, реж. Антон Борматов, 2021 г.) 2024, Maj
Anonim

Storybrooke Pregled Na koncu Davidu da svobodo, a nato strmoglavi svoj avto, ko poskuša zapustiti Storybrooke. Pogrešana je, potem se domneva, da je mrtva in jo umori Mary Margaret, saj naj bi bilo njeno srce zakopano v škatli, ki je pripadala Mary Margaret. Kasneje se pojavi živa.

Ali je Regina ubila Kathryn?

Pozneje je Regina zaprosila za pomoč Rumplestiltskina, da je ponaredila Kathryn umor in umerila Mary Margaret za zločin. … Kathryn je izginila s prizorišča, takoj ko je bilo odkrito, da kljub vsemu ni bila zares umorjena in od takrat se nista pojavila niti ona niti Abigail.

Ali Katherine umre v Once Upon a Time?

Na samem koncu epizode je Ruby (Meghan Ory) naletela na telo Kathryn (Anastasia Griffith) v uličici - in ona je živa!

Kdo je punca očarljivega princa?

Očarljivi princ je pomemben lik v stripu Fables (2002–2015). Ponovno se raziskuje poligamija: v tej različici se je zaporedoma poročil s Sneguljčico, Trnuljčico in Pepelko, pri čemer se je vsak zakon končal z ločitvijo zaradi njegovega kompulzivnega ženskarstva.

Kdo je Midasova hči v Once Upon a Time?

Princesa Abigail je lik v ABC-jevi oddaji Once Upon a Time. Je hči kralja Midasa, in ko je bila pod prvim temnim prekletstvom, je Abigail postala Kathryn Nolan, žena Davida Nolana. Upodablja jo Anastasia Griffith.

Priporočena: