Ali se je waylon jennings igral s črički?

Kazalo:

Ali se je waylon jennings igral s črički?
Ali se je waylon jennings igral s črički?

Video: Ali se je waylon jennings igral s črički?

Video: Ali se je waylon jennings igral s črički?
Video: Еженедельно спа-парень посещает Карутерсвилль, штат М... 2024, Oktober
Anonim

Waylon se je prebil na glasbeno sceno tako, da je igral bas za Buddyja Hollyja, ki je tako kot Waylon iz Zahodnega Teksasa. Buddyjeva skupina se je imenovala Crickets, katere ime je bilo eden od navdihov za ime The Beatles. Toda Waylon ni bil kriket.

Kdaj je Waylon Jennings igral s črički?

Waylon Jennings je bil februarja član skupine Buddyja Hollyja. 3, 1959, ko je dal svoj sedež v majhnem letalu, ki naj bi odpeljal Holly in nekatere druge glasbenike na naslednjo oddajo.

Ali je Waylon Jennings igral bas za Buddyja Hollyja?

Eden od članov Hollyjeve zasedbe, ki se ni odpravil na potovanje, je postal pionir country glasbe, eden od prvotnih »odmetnikov« žanra.” Waylona Jenningsa je Holly najela, da mu igra bas na Winter Dance Party Tour, ki se je začela 23. januarja 1959 v Milwaukeeju.

Ali je kateri od članov The Crickets še živ?

Trading card of the Crickets, 1957: (zadnja vrsta, od leve proti desni) Buddy Holly, Jerry Allison in Niki Sullivan; (spredaj) Joe Mauldin. Topps je izdal serijske kartice s filmskimi, televizijskimi in snemalnimi zvezdami. Črički so bili del njegove serije kart snemalnih zvezd.

Kaj se je zgodilo z originalnimi Crickets?

Malo več kot leto dni po ustanovitvi skupine Cricket je ritmični kitarist Niki Sullivan zapustil skupino, da bi se vrnil k izobraževanju … Allison in Mauldin sta se vrnila v svoje domove v Lubbocku v Teksasu in nadaljeval s snemanjem pesmi kot The Crickets s Sonnyjem Curtisom in vokalistom Earlom Sinksom, ki sta se pridružila skupini.

Priporočena: